L'Ajuntament de Picassent posa a punt les fonts del municipi

561

Fa només uns mesos, una de les propostes plantejades pels xiquets i les xiquetes que conformen el Consell de la Infància de Picassent i també dels joves que participaren a l'últim plenari jove va ser la instal·lació de més fonts al municipi i la reparació de les existents.

La proposta va ser escoltada pel Govern local, i durant els últims mesos, s'han portat a terme els treballs de millora i condicionament en les fonts públiques del municipi, i també la instal·lació de noves, com la ubicada al parc del carrer del Campet de Tomàs, que contempla dues altures, una per a persones amb diversitat funcional i una altra perquè els més menuts puguen fer-ne ús sense dificultat. Pròximament es posaran dos més, una al Parc Abril Martorell i una altra a la zona de l’Horta de Torrent.

Així, s'ha actuat també en les fonts de la plaça Abadia, el parc Llibertat, Campet de Tomàs i Estació. “A poc a poc, s'anirà actuant en totes les altres instal·lades al municipi. Amb estes actuacions, des de l'Ajuntament, afavorim la instal·lació de fonts d’aigua potable al nostre municipi per posar-les a l'abast de la ciutadania tot i escoltant així les seues demandes i peticions”, manifesta l’alcaldessa, Conxa Garcia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.