L’Ajuntament de Picassent posa a punt les fonts del municipi

0
297

Fa només uns mesos, una de les propostes plantejades pels xiquets i les xiquetes que conformen el Consell de la Infància de Picassent i també dels joves que participaren a l’últim plenari jove va ser la instal·lació de més fonts al municipi i la reparació de les existents.

La proposta va ser escoltada pel Govern local, i durant els últims mesos, s’han portat a terme els treballs de millora i condicionament en les fonts públiques del municipi, i també la instal·lació de noves, com la ubicada al parc del carrer del Campet de Tomàs, que contempla dues altures, una per a persones amb diversitat funcional i una altra perquè els més menuts puguen fer-ne ús sense dificultat. Pròximament es posaran dos més, una al Parc Abril Martorell i una altra a la zona de l’Horta de Torrent.

Així, s’ha actuat també en les fonts de la plaça Abadia, el parc Llibertat, Campet de Tomàs i Estació. “A poc a poc, s’anirà actuant en totes les altres instal·lades al municipi. Amb estes actuacions, des de l’Ajuntament, afavorim la instal·lació de fonts d’aigua potable al nostre municipi per posar-les a l’abast de la ciutadania tot i escoltant així les seues demandes i peticions”, manifesta l’alcaldessa, Conxa Garcia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here