L’Ajuntament de Paterna col·labora amb la Prefectura Provincial de Trànsit en matèria de seguretat vial

0
188

Reunión Jefa Provincial TráficoL’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha mantingut aquest matí una trobada amb la cap provincial de Tràfic, Mª Dolores Pérez, en la qual s’han abordat les actuacions municipals en matèria de seguretat vial que es duen a terme en el municipi.

Durant la trobada, en la que també han estat presents la regidora d’Infraestructures i Seguretat, Núria Campos, i el cap de la Policia Local de Paterna, Rafael Mestre, s’han acordat, entre altres coses, la col·laboració de l’Ajuntament de Paterna amb la Prefectura provincial de trànsit de València en matèria d’infraccions de tràfic.

En la reunió també s’han exposat unes altres de les iniciatives que s’estan desenvolupant en la localitat paternera en aquest àmbit, com poden ser les rutes escolars segures, la intensificació dels controls policials de detecció d’alcohol i drogues o l’activació del Parc Municipal de Tràfic situat en el Parc Central.

Finalment, s’ha acordat la participació del municipi en tots aquells programes o campanyes que s’impulsen des d’aquesta Prefectura per a disminuir els accidents en àrees urbanes i millorar la seguretat del tràfic rodat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here