L’Ajuntament de Meliana executa el pla de camins 2016-2017 de la Diputació

590

L’Ajuntament de Meliana ha asfaltat diversos vials del municipi dins del Pla de Camins de la Diputació de València 2016-2017. Concretament, s’han asfaltat dos carrers del nucli urbà, els carrers Túria i Lluís Vives, i un tram del camí del Barranquet, que unix el nucli urbà amb el barri de Nolla. En total, s’hi ha invertit 40.989,30 euros corresponents a la subvenció de la institució provincial.

Com explica l’alcalde i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “s’ha actuat en una de les principals vies de comunicació per l’horta, no només de Meliana sinó també dels pobles de la rodalia, com és el camí del Barranquet”. Este camí és una de les connexions naturals entre la CV-300, l’antiga carretera de Barcelona, i la V-21 d’accés a València pel litoral des de l’enllaç de Port Saplaya, a Alboraia. A més, també és l’accés a la principal indústria de Meliana, la multinacional Schneider; i al patrimoni Nolla que representen la fàbrica de la multinacional mateix, i el palauet de titularitat municipal.


També s’han asfaltat els carrers Túria i Lluís Vives dins del nucli urbà. En este cas, l’alcalde detalla que “s’ha actuat precisament en estos carrers perquè prèviament ja s’havien fet les actuacions corresponents a les voreres i, ara, calia adequar la calçada”. El màxim responsable explica que “hi ha altres carrers amb el paviment en malt estat, especialment al nucli antic, però que necessiten actuacions més integrals. De moment, en estos casos hi ha previstes actuacions de contenció i de manteniment”. En qualsevol cas, les actuacions als carrers i als vials seran continuades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.