L'Ajuntament de Meliana construeix 60 nínxols i 48 columbaris nous al cementeri

2 lecturas

Dins de les actuacions de millora dels edificis i de les instal·lacions municipals, l’Ajuntament de Meliana està executant una nova fase de construcció de nínxols i columbaris, concretament 60 nínxols i 48 columbaris. L’actuació suposarà una inversió de 59.127,32 euros, que està realitzant l’empresa adjudicatària, Víctor Tormo, SL.

Com explica l’alcalde, Josep Riera, “estem portant endavant una planificació d’ampliació i millora de les instal·lacions del cementeri amb la construcció de nínxols nous i, alhora, de rehabilitació dels espais”.

Així, l’estiu del 2016 ja es va realitzar una primera fase d’ampliació de 60 nínxols, mentre que en el 2017 es feu una actuació de millora del paviment d’un dels quadrants de la part antiga, tot aprofitant un dels plans d’ocupació del Servef. Entre les actuacions planificades per a més endavant, hi ha la continuació de la millora del paviment de la part antiga i també dels lavabos, a més d’aspectes d’accessibilitat.

D’altra banda, el màxim responsable destaca també “el treball administratiu molt important que s’està realitzant per part del Servei d’Administració General de l’Ajuntament per a regularitzar i actualitzar la titularitat de les casetes més antigues i ajustar-se a l’ordenança municipal, un treball costos que estava pendent i que ara s’ha abordat amb la finalitat de garantir una bona gestió del cementeri”. En este procés, fins ara s’han actualitzat prop de 300 casetes. Un procés gradual que s’allargarà encara un parell d’anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí