L’Ajuntament de Manises repavimenta els carrers Ferrandis Luna, Pascual Sanchis i adjacents

424

L’Ajuntament de Manises continua treballant en la repavimentació dels carrers més deteriorats de la població amb els treballs als carrers Ferrandis Luna, Pascual Sanchis i adjacents, que ja s’han completat.

repavimentació manises (1)A més de reparar el paviment d’aquestos carrers, s’ha realitzat una nova disposició amb la qual s’han guanyat noves places d’aparcament per a vehicles. Amb aquesta iniciativa, s’han aconseguit un total 19 places en cordó, 45 en diagonal, 3 espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda i una zona per a càrrega i descàrrega en el tram comprés entre els carrers Santos Justo i Pastor i Pintor Pinazo.

Cal destacar que les obres s’inclouen dins del pla de repavimentació que l’equip de govern ha volgut ficar en marxa per millorar l’estat dels carrers de Manises. En l’actualitat, aquest pla es troba en la primera fase d’execució i es pretén que, al llarg de tota la legislatura, estiguen repavimentades altres vies destacades de la població que presenten un pitjor estat de conservació ja que en l’anterior legislatura tampoc es va realitzar la repavimentació.

Segons paraules del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, “amb aquest tipus d’actuacions tractem de resoldre els problemes reials dels ciutadans”. A més, el regidor també ha afegit que en l’actualitat hi ha poc espai per a aparcar a la ciutat i es tracta d’una millora de la imatge i dels serveis de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.