L’Ajuntament de Manises rep una família de refugiats siris per a donar-los suport en matèria lingüística i d’integrament social

0
507

L’Ajuntament de Manises ha rebut aquest matí una família de refugiats siris per a donar-los suport i oferir-los la seua hospitalitat. Aquesta família viu a Manises des de fa cinc mesos i estan totalment adaptats a la vida manisera.

Manises es va declarar Ciutat Acollidora de Refugiats a l’any 2016 perquè com ha declarat el regidor de Migració, Carles López, “sentim com a nostra l’obligació d’acollir a aquestes famílies que estan passant per moments tan difícils i que han hagut d’abandonar el seu país i la seua vida d’una manera tant injusta. Aquestes persones mereixen una vida digna i els oferim els nostre suport perquè la troben a Manises”.

L’Ajuntament els ha donat suport en matèria lingüística i d’integrament social, a més a més d’oferir-los la seua infraestructura per a portar a terme activitats de caràcter cultural per a apropar a aquesta família al veïnat del poble.

La família provinent de la ciutat de Homs, una de les més castigades pels bombardejos, consta de deu membres. Els xiquets ja estan escolaritzats a Manises i s’han integra’t amb satisfacció. Els adults han explicat que el més important per a ells és trobar un treball per a portar una vida digna tal i com la portaven a Síria, on els homes treballaven de taxista i obrer, respectivament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here