L’Ajuntament de Godella presentarà dijous els pressupostos de 2017

572

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, serà l’encarregada de detallar a la ciutadania el pròxim dijous les xifres d’els pressupostos de 2017, uns pressupostos què, segons afirma, “han sigut fruit de molts mesos de treball amb els diferents partits del grup de Govern”.

ajuntament-de-godellaDijous, a les 19 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament de Godella, el grup de Govern format per Compromís, Partit Socialista, Canviem entre Tots i Esquerra Unida presentarà els pressupostos generals del Consistori per a l’any vinent, el 2017. L’encarregada de fer-ho serà l’alcaldessa, Eva Sanchis, qui ha destacat “el gran treball de consens que hi ha darrere d’aquests pressupostos, ja que, una de les coses bones que té aquest Govern Municipal és precisament eixe diàleg entre partits”.

Enguany, l’acte de presentació dels pressupostos coincideix amb un Consell de Participació Ciutadana. Els dos actes són oberts a tota la ciutadania. Des de l’Ajuntament de Godella conviden als veïns a assistir a l’esdeveniment per tal d’informar-se de primera mà del que passa i passarà al poble.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.