L'Ajuntament de Godella ofereix els dos pisos que té en propietat per a acollir els migrants de l'Aquarius

1464

El proper dissabte 16 de juny, el buc Aquarius desembarcarà al port de València amb 629 persones refugiades de 26 nacionalitats diferents. El poble de Godella, que en el seu dia ja es va declarar ciutat acollidora, s’ha oferit per ajudar-los i donar-los refugi. De fet, l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha afirmat que des del consistori s'està tractant de posar a disposició de les persones refugiades els dos pisos propietat de l’Ajuntament: “un que va donar una persona en el barri de Socusa i l’antic pis del secretari municipal”.

Aquests 629 immigrants –dels quals aproximadament 120 són menors no acompanyats- arriben a Espanya després de la negativa de Malta i Itàlia, i amb el vist i plau del nou govern central encapçalat per Pedro Sánchez.

Amb l’objectiu de centralitzar totes les mostres de solidaritat i ajuda per a la recepció i acollida de les persones de l’Aquarius, la Generalitat Valenciana ha habilitat el mail aquarius@112cv.gva.es i el telèfon (+34) 963428099. Des de l'Ajuntament han fet seu el missatge de la Generalitat i prega confiar únicament en canals oficials, i no fer cas a particulars que diuen organitzar dispositius d’ajuda, ni a qualsevol altra persona o entitat que demane diners per organitzar-los.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.