L’Ajuntament de Foios salda els 582.000 euros de l’expropiació del Parc de Cuiper

919

El dimecres 19 de julio, l’Ajuntament de Foios va pagar als propietaris els 182.000 euros de l’ultima quota més els interessos, corresponents a l’expropiació dels terrenys del Parc de Cuiper.

Només un any després que l’Ajuntament aprovara el pagament de l’expropiació que es remunta al 2006, l’Ajuntament ha completat el pagament dels 582.000 euros que va acordar el Tribunal d’Expropiacions.

L’any 2006, l’Ajuntament va adquirir els terrenys sobre els que es va construir el Parc de Cuiper i acordà amb els propietaris cedir una reserva d’aprofitament en un altre punt del poble. La qüestió s’haguera resolt amb l’oferiment d’alguns dels solars de què disposava l’Ajuntament, però l’acord no es va complir i els propietaris van demanar l’expropiació.

L’any passat, el nou govern, es va comprometre a fer front al pagament dels 582.000 euros entre els exercicis 2016 i 2017, la qual cosa, segons l’alcalde, Sergi Ruiz, “ha estat un esforç econòmic enorme, especialmente, en un Ajuntament amb una situació financera molt complicada, però era una obligació ètica cap als propietaris que portaven esperant més de 10 anys”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.