L’Ajuntament d’Alcàsser presenta la campanya #ComerçLocal i #AlcàsserViu

613

L’Ajuntament d’Alcàsser, juntament amb  l’Associació d’Empresaris i  Comerciants d’Alcàsser, presentarà el proper  dimarts, 10 de juliol a les 20:30 hores a la Sala de Polivalent del Centre Social d’Alcàsser, la campanya de promoció del #ComerçLocal que, Unió Gremial, la Federació de Gremis i Associacions del Comerç valencià i la Plataforma pel Comerç valencià, van posar en marxa el passat mes d’abril i que a Alcàsser s’ha transformat en la campanya #AlcàsserViu.

La campanya, a la qual a hores d’ara ja s’han sumat vora 40 entitats del territori valencià, consta d’un conjunt d’imatges dels diferents sectors i serveis d’empreses i comerços valencians i té com a objectiu l’apoderament del comerç local i la posada en valor de les característiques que li són pròpies: atenció personalitzada al client, qualitat,  servei de  proximitat, aportant-li identitat pròpia i diferenciadora.

Esta campanya, que en la seua primera setmana va envair les xarxes socials amb estes imatges, ha anat prenent, al llarg d’estos mesos, els carrers i aparadors dels nostres pobles i ciutats. Ara, a Alcàsser, a més de xarxes i cartellera,  ja es pot veure en forma de banderoles onejant a les faroles als principals eixos comercials de la població. Es pretén que el #ComerçLocal estiga ben present i que la gent prenga consciència de la seua importància en el dia a dia, més enllà d’un espai de compra i abastiment, com a agents de vertebració i dinamització social i cultural.

L’acte comptarà amb la participació de la secretaria la autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín Ferreiro; l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora Chanzá; la regidora de Promoció Econòmica, Paqui Abella Rebull; el president d’Unió Gremial, Francesc Ferrer Escrivà, i Toni Martínez Hernández, President de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser (AECA). A més dels representants de la Plataforma pel Comerç Valencià, d’associacions de comerç de la comarca de l’Horta Sud, així com del teixit associatiu local.

A més, a l’acte tindrà lloc la signatura del conveni entre les associacions d’àmbit econòmic i comercial d’Alcàsser (l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alcàsser-AECA, l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial L’Alter d’Alcàsser-AELA i l’Associació Valenciana d’Agricultors d’Alcàsser-AVA) amb l’Ajuntament d’Alcàsser i la inauguració de l’Aula de Dinamització Econòmica d’Alcàsser-ADECA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.