L’Ajuntament d’Alcàsser posa en marxa per primera vegada uns pressupostos participaius

1638

El proper 21 de setembre a les 19.30 hores en el Consell de Participació Ciutadana d'Alcàsser, que es celebrarà en la Sala de biblioteca del CEIP 9 d'Octubre, es presentarà el primer projecte de pressupostos participatius i s'informarà als veïns de com participar en ell.

Es podrà fer a partir de la web https://alcasser.governalia.es/ i presencialment, a l'oficina d'informació de l'Ajuntament d'Alcàsser. Els veïns podran decidir el destí de 30.000 euros que el Govern ha reservat per a les propostes més votades elegides entre les proposades pel veïnat participant.

El procediment de pressupost participatiu, segons el Govern municipal, “es molt fàcil i intuïtiu”, i s’estructurarà en tres fases. La primera, de recollida de propostes, des del 22 de setembre fins el 9 d'octubre; la segona, del 10 d'octubre al 10 de novembre, consistirà en l'estudi de la viabilitat de les propostes per part dels tècnics municipals i, per últim, des del 13 de novembre fins el 3 de desembre, els veïns podran votar les propostes que es consideren viables. El dia 11 de desembre es presentaran les propostes guanyadores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.