L’Ajuntament d’Alboraia participa en la jornada de neteja del barranc organitzada per la Fundació Limne

342

01.alboraya.barranc2L’Ajuntament d’Alboraia va col·laborar per primera vegada en la jornada de neteja de rius i barrancs organitzada  per la Fundació Limne. Aquesta fundació Limne organitza la campanya anual “Mans al riu” per a fomentar la conscienciació ciutadana cap a la conservació dels rius i netejar de residus els seus entorns naturals.

El passat 26 d’octubre es va organitzar aquesta jornada en diferents municipis valencians com: Alcàsser, Canals, Quart de Poblet, Ribarroja del Túria, Paterna, Vila-real, Alboraia, Alcoi, Enguídanos, Olba, Villalonga, Chulilla, Betxí i Sueca.

En l'activitat van participar voluntaris d’Alboraia que van netejar la desembocadura del Barranc de Carraixet, la zona de Peixets i part de les motes del barranc. Cal destacar la presència d’un nombrós grup de joves membres del grup Scouts San Cristòfol d’Alboraia. També com a voluntaris participaren l'alcalded' Alboraia, la regidora de mediambient, la regidora de juventut, cultura i festes i la regidora d'educació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.