L’Ajuntament d’Alboraia engega el seu primer parc caní en Patacona

797

L’Ajuntament d’Alboraia està treballant en l’engegada de diferents mesures relacionades amb la millora de les condicions i l’augment de les facilitats en la tinença d’animals domèstics. Durant aquests últims mesos s’ha dut a terme la instauració del servei d’ADN caní amb l’objectiu d’aconseguir una major seguretat per als cans, així com conscienciar a la població de la importància de la neteja del municipi.

parque-canino-alboraia L’Ajuntament, a més, ha inaugurat recentment el primer parc per a gossos de la localitat. Un lloc d’esbarjo ideal perquè aquests animals gaudisquen, interaccionen amb altres gossos i facen exercici a l’aire lliure. La zona d’esplai està situada en l’Av. Sierra Leona de la Patacona, molt pròxima a les instal·lacions del Patacona Club de Futbol.

El parc compta amb diferents aparells de joc perquè els cans, sota la supervisió dels seus propietaris, practiquen la seua velocitat, salt d’altura i de longitud, agilitat… Les màquines d’esbarjo s’han sigut dissenyades i construïdes a partir de materials reciclats per l’empresa municipal EGUSA, qui ha seguit les directrius obligatòries de fabricació estipulades per a aquest tipus de zones d’entreteniment. parque-canino-alboraia-1

Aquesta àrea canina compta amb una gran afluència diària, tant de veïns de València com d’Alboraia i per aqueix motiu el Consistori està treballant per a realitzar millores en la instal·lació. Després del bon acolliment del recinte per part dels ciutadans, l’Ajuntament també està estudiant la col·locació d’un altre lloc d’esbarjo caní en el casc urbà. A més, aquesta mateixa setmana s’està duent a terme la instal·lació de papereres en les àrees habilitades per a les necessitats canines amb l’objectiu de facilitar i mantenir la neteja del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.