L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa les Beques de Transport per a Estudiants

278

L’Ajuntament d’Alaquàs ha posat en marxa les Beques de Transport per a Estudiants, unes ajudes específiques de mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses del transport generades per als estudiants d’Alaquàs que diàriament es desplacen als seus llocs d’estudi.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el registre de l’Ajuntament d’Alaquàs de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dilluns de 16 a 18 hores i el termini de presentació finalitza l’1 de desembre.


Les ajudes estan destinades a tots els veïns empadronats al municipi que realitzen estudis reglats universitaris, batxiller, cicles formatius de grau mitjà i superior i de PQPI, durant el curs acadèmic 2013/2014 en qualsevol universitat o centre sostingut amb fons públics fora de la població.

La distancia del domicili familiar del sol·licitant al centre d’estudis ha de ser superior al sis quilòmetres.

Per a poder beneficiar-se d’aquestes beques, el Consistori ha establert, segons les bases de la convocatòria, uns límits de renda segons la unitat familiar del sol·licitant en l’exercici fiscal de 2012, que no podran ser superats. Les bases poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alaquàs www.alaquas.org.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.