L’Ajuntament celebra el tradicional acte de felicitació del Nadal i d’acomiadament dels treballadors que s’han jubilat

0
92
Bankia

El Teatre de la Plaça va acollir el tradicional acte de felicitació del Nadal i d’acomiadament dels treballadors que s’han jubilat durant aquest any. En el 2011 han sigut quatre les persones que han deixat l’Ajuntament i que han pogut començar a gaudir de la seua merescuda jubilació.


L’alcalde, Serafín Simeón, va pujar a l’escenari i, amb paraules d’agraïment per la feina feta al llarg de la vida laboral d’aquestes persones, va rendir un xicotet homenatge a Arturo Magalló, jardiner; María Dolores Aranda (Loli), que ha prestat els seus serveis com a conserge de la Llar dels Jubilats; Paco Agustí, obrer, que no va poder assistir a l’acte per trobar-se fora del municipi, i María Isabel García, Maribel, que durant els dos últims anys ha estat com a conserge al Conservatori, però que ha estat durant molts anys a la piscina d’estiu.

Tots ells van pujar també a l’escenari i van dirigir unes emotives paraules als assistents. A continuació, per tancar l’acte, Serafín Simeón va felicitar el Nadal als treballadors i treballadores de la corporació.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here