L’actor Ferran Gadea serà el pregoner de les Festes Majors d’Alaquàs 2009

424

L’actor valencià Ferran Gadea serà enguany l’encarregat de pronunciar el pregó amb què es donarà inici a les Festes Majors d’Alaquàs 2009. L’acte tindrà lloc el divendres 28 d’agost a les 23.00 hores des del balcó de l’Ajuntament d’Alaquàs, després del correfoc celebrat al carrer Major a càrrec dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia. Aquest acte servirà de punt de partida a una programació cultural i festiva protagonitzada pels diferents col•lectius festers de la ciutat.
Ferran Gadea és conegut pel seu treball en la sèrie valenciana ‘L’Alqueria Blanca’, on interpreta el personatge de Tonet. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Escola Superior de València, ha centrat la seua trajectòria professional fonamentalment a la televisió i el teatre.

A més de la gran popularitat que li ha aportat la seua participació en la sèrie valenciana, destaca també el seu treball en altres sèries com ‘Jaimito in da house’ (2007) i ‘Maniàtics’ (2007) o les seues interpretacions al teatre, on ha participat en obres com ‘Don Quijote y Sancho Panza’ (2006), ‘Les variacions Goldberg’ (2006) o ‘El sí de las niñas’ (2006-2007). En cinema, destaquen els seus papers en la pel•lícula ‘Noche de Reyes’ (2001), de Miguel Ángel Bardem, i els curtmetratges ‘La final de la copa’ (2002), de Simón Fariza, i ‘Souflee’ (2006) de Raúl Carvajal.

El pregó donarà inici a tota una programació cultural i festiva que es desenvoluparà fins el diumenge 13 de setembre i que estarà protagonitzada pels col•lectius festers que junt a l’Ajuntament d’Alaquàs organitzen aquestes dies: els Clavaris del Crist, els Clavaris de la Mare de Déu de l’Olivar, les Clavariesses dels Dolors, les Clavariesses de l’Assumpció, els Clavaris de Sant Miquel, la Confraria de la Santíssima Creu, l’Associació Moros i Cristians Perolers i la Junta Central de Penyes.

El gran esdeveniment musical de les Festes Majors tindrà lloc el dissabte 29 d’agost al Parc de la Sequieta. El Festival de Rock d’Alaquàs tornarà a concentrar milers de joves en una edició protagonitzada enguany pels grups Black Lips, Cycle, The Pinker Tones, Jesús Ordovás, Zabaxe, Mosex i Indefinits. Dins de la programació festiva destaquen també els concerts de Dr Pintagú i Última Bala, que tindran lloc el dilluns 7 de setembre a partir de les 23.00 hores i el Mercat Medieval en les rodalies del Castell durant el primer cap de setmana de Festes.

El tradicional Concurs de Paelles, la Convivència Festera, la Cavalcada, les espectaculars desfilades dels Moros i Cristians d’Alaquàs que enguany celebren el 30 aniversari, els actes pirotècnics i els actes religiosos celebrats en honor als patrons de la ciutat així com el Cant de la Carxofa, faran eixir al carrer als milers de ciutadans i ciutadanes d’Alaquàs en els dies grans de la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.