La XV edició dels 10k de Godella es celebrarà l'1 de juliol

1013

La quinzena edició de la carrera popular 10k de Godella es celebrarà el dissabte 1 de juliol amb eixida des del pavelló municipal, i amb la novetat que enguany passarà a formar part del Circuit de Diputació.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web www.toprun.es i amb data límit el dimecres 28 de juny a les 23:59 h, o fins arribar als 1.000 corredors. Hi haurà també carreres infantils i juvenils, la inscripció a les quals podrà realitzar-se el mateix 1 de juliol fins a 15 minuts abans de l'eixida, que serà a les 17:30 h. Per la seua part, la 10 k començarà a les 19:15 h.

Respecte als premis, 'Nicoboco' entregarà sandàlies als guanyadors masculí i femení, i als tres primers classificats, independentment del sexe. I la papereria 'Cervantes' donarà un obsequi al guanyadors masculí i femení. Hi haurà també medalla i samarreta de running per a tots els participants, així com aigua o refresc.

Els xiquets també tindran el seu particular premi, amb una gran festa infantil en finalitzar la seua carrera, a la qual podran gaudir de castells inflables i berenar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.