La XII Nit d'Escola Valenciana reconeix el treball de la Plataforma Tots Som Cremona

546

Alaquas-cremona-premi-guaix

El Guaix, la Coordinadora d’Escola Valenciana a l’Horta Sud, amfitriona de la XII Nit d’Escola Valenciana, que se celebrarà a Albal el pròxim dissabte 22 de noviembre, va reconeixer el treball de la Plataforma Tots Soms Cremona.

Cada any el Guaix fa un reconeixement a la tasca per l'escola en valencià i per la promoció de la nostra llengua a col•lectius de la comarca de l’Horta Sud.

El Guaix ha decidit atorgar enguany el seu guardó a la Plataforma Tots Som Cremona ”una de les escoles que ha convertit en estendard de la lluita i la dignificació de la nostra escola. És un orgull per a nosaltres reconéixer la tasca que està fent la comunitat educativa i, en especial, els pares i les mares del CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs en defensa de l'ensenyament públic, en valencià i de qualitat, perquè totes i tots som Cremona i perquè el Cremona no es tanca", ha valorat Vicent Font.

La XII Nit d'Escola Valenciana també va guardonar la trajectòria de Carme Miquel, Pep Gimeno ‘Botifarra' i la Xarxa Vives d'universitats.

‘La Nit de la cançó improvisada' va comptar amb les actuacions del versador Josemi Sánchez, els cantadors Josep Aparicio "Apa" i Trini Carballo; del glosador Mateu Matas Xurí, de Mallorca; amb Laia Pedrol, glosadora i presidenta de l'associació Cor de Carxofa, així com Maialen Lujanbio, bertsolari i la primera dona que va guanyar el Campionat de bertsolaris d'Euskal Herria, que en cada edició reuneix vora 14.000 persones. Tots estaran acompanyats per l'acordionista Carles Belda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.