La vicepresidenta de la Diputació felicita el Govern de Puçol per saber “estirar al màxim” les ajudes de la institució provincial

349

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, acompanyada per l’alcalde de Puçol, Enric Esteve, i la regidora d’Urbanisme, Ana Gómez, ha visitat els projectes que s’han engegat en el municipi de l’Horta a través de les subvencions del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) de la Diputació, que ascendeix a 550.000 euros en aquesta localitat.

Amigó en PuçolUna de les obres que es van a realitzar amb l’ajuda de la Diputació ha sigut la millora de l’accessibilitat en la zona de la platja, a més de la construcció d’un aparcament i la cobertura de dues parcel·les municipals en la platja, una d’elles per a albergar el mercat de la zona marítima. Tots ells són projectes de gran importància per a Puçol de cara a la temporada estival.

Al llarg del matí, Amigó ha recorregut les zones a asfaltar amb l’ajuda del PIFS, com l’antiga carretera de Barcelona i els carrers del barri de Picaio.  Finalment, el Pla de la Diputació va a permetre la renovació del tancat del camp de futbol de Puçol, la creació d’una zona enjardinada en el carrer Cabeçol i la realització del projecte d’accessibilitat de l’avinguda Molí de Vent del municipi.

La vicepresidenta ha valorat especialment la bona gestió de l’ajuda de la Diputació per part de l’equip de Govern de Puçol. “Em satisfà veure com han sigut capaços d’estirar el pressupost del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles al màxim per a resoldre diverses de les necessitats del municipi”, ha assenyalat la vicepresidenta.

Durant la jornada de hui, Amigó també ha visitat els punts conflictius del traçat urbanístic del municipi, que són una de les inquietuds primordials de l’actual consistori, i ha conegut les principals necessitats que, segons l’alcalde de Puçol, requereixen de l’ajuda d’altres administracions per a poder dur-se a terme.

Entre elles, Enric Esteve ha destacat la construcció d’una rotonda en l’antiga carretera de Barcelona per a poder descongestionar el trànsit en el nucli urbà, una zona que, segons ha indicat l’alcalde de Puçol, també precisa una solució davant el pas de les vies del tren que divideixen el centre del municipi.  Després de la reunió mantinguda amb l’alcalde de Puçol, Amigó ha traslladat a l’equip de govern de Puçol que des de la Diputació s’estudiarà la manera de recolzar al municipi de forma conjunta amb altres administracions públiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.