La Unió aconsegueix que Alboraia convoque el divendres el Consell Agrari per a rebre informació del macrofestival Marenostrum

582

La Unió de Llauradors ha aconseguit que l’Ajuntament d’Alboraia haja convocat este divendres el Consell Agrari de la localitat, amb un únic punt de l’ordre del dia que és conèixer tot el procés que ha conduït a la celebració del macrofestival Marenostrum en terrenys d’horta, junt al paratge natural dels Peixets.

Esta organització lamentava fa uns dies que el Consistori no haguera convocat al Consell Agrari, màxim òrgan consultiu de la localitat en matèria agrària, per a informar als membres del mateix sobre el projecte i la idoneïtat de celebrar o no aquest macrofestival en els terrenys escollits.

L’opinió de La Unió, en la reunió d’aquest òrgan consultiu que s’ha convocat a les 19 hores, serà clara al respecte. En primer lloc, criticar que no haja hagut informació ni transparència al respecte sobre la celebració d’aquest macrofestival i després qüestionar l’espai triat perquè es tracta d’horta productiva en ús i amb dubtes de la regeneració posterior dels mateixos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.