La tradició i modernitat són protagonistes a les festes de Rafelbunyol

21 lecturas

Rafelbunyol ha organitzat diferents activitats relacionades amb els seus festejos populars i patronals perquè totes les persones gaudeixin d'aquests dies.

nit de paelles

Concretament, aquest any s'ha complementat l'organització d'unes festes tradicionals amb esdeveniments com la nit de playbacks, la Nit del Rock, el Concurs de Truites o el Concurs de Dj's.

Des del 26 d'agost amb el xupinazo des del balcó de l'Ajuntament, on l'alcalde, Fran López, acompanyat de les Filles de Maria i els festers de la Comissió Centre 2016, donaran el tret d'eixida a 12 dies de festejos.

La Festera Major, Paula García García, junt amb les seues companyes Sandra Benito Rosales, Gemma Benlloch Rescalvo, Gemma Borrás Ponce, Paula Carbonell Aparisi, Erika Eres García, Carmen Iranzo Piquer, Natalia Marín Muedra, Irina Torres Bosó i Paloma Torres Bosó han preparat un intens programa festiu que duran a terme del 26 al 28 d'agost amb actes per a tots els gustos, conjuminant religió i diversió.

A més, el 29 d'agost, tindrà lloc el Dia de Majors on la banda de la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol arreplegarà als veïns que enguany compleixen 75 anys, per a acompanyar-los a la missa en honor a la Mare de Déu del Miracle després de la qual es realitzarà un menjar de germanor. Després, l'Orquestra Simfònica de la Societat Musical, en els jardins de la Residència Municipal, oferirà un concert a tots els residents i visitants que s'acosten fins a les seues instal·lacions. Així mateix, a les 19 hores, l'Associació de Festes de Rafelbunyol organitzarà una gimcana per a majors de 16 anys en el Parc Ausiàs March.

Una jornada que finalitzarà amb la Nit d'Òpera i Sarsuela a les 22 hores a la Plaça de l'Ajuntament que introduirà a la segona Nit del Rock amb l'actuació dels grups Tarquim Rock Band, Mil Duros i Sant Rock'n'Roll.

Al cap de tres dies, arribarà la popular Nit de la Paella Valenciana on es cuinaran prop de 400 paelles, per a més de 5.000 persones, en els carrers del centre de la localitat. I com a novetat, aquest dia es celebrarà la Holi Party, per a majors de 16 anys en la zona de Late Creuta, una zona de festejos situada fora del nucli urbà.

Per altra part, el dia 31 d'Agost tindrà lloc el Dia del Xiquet i la Xiqueta, durant el qual els més xicotets podran visitar el Parc Infantil, un taller d'elaboració del farolet organitzat per AFER, un espectacle d'animació i el lliurament de premis de la Setmana Esportiva i la Setmana del Truc, Parxís, Escacs i Petanca.

Com fi de la jornada festera, els carrers del barri del Plà s'il·luminaran amb les llums de centenars de farolets, elaborats amb carabasses, melons d'Alger i melons, a les mans dels més xicotets del municipi acompanyats per la banda de música de La Primitiva. Posteriorment, per segon anys consecutiu arribarà la Nit de Playbacks i a la 1:30 en la zona de Late Creuta començarà un concurs de DJ's locals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí