La Terrassa Lumiere d’Alboraia acull el Xufa Rock 2011 el proper dissabte

0
46
Bankia

El proper dissabte 14 de maig tindrà lloc la segona edició del Xufa Rock, el Xufa Rock 2011. El concert, organitzat per l’associació Llaurant Cultura, amb la voluntat de promoure la nostra llengua i cultura, començarà a les 21 hores a la Terrassa Lumiere, el cinema d’estiu d’Alboraia.

El concert comptarà amb l’actuació de Bajoqueta Rock, La Raíz, Pepet i Marieta i Animals d’asèkia.

El Xufa Rock, seguint el model instaurat l’any passat (Orxata Sound System, Sva-Ters, Munlogs i Atzemla) aposta per un model que considera idoni per a la promoció de la música en valencià. Aquest model consisteix en combinar grups novells amb d’altres d’alt nivell.

Amb la intenció de promocionar l’horta, l’edició d’enguany tindrà com a novetat un sorteig on els participants podran optar a premis com verdures ecològiques o rutes en bicicleta per l’horta.

A més, com l’any passat, els assitents podran gaudir de combinats d’orxata DO, així com les novetats d’enguany, cervesa de xufa i licor d’orxata. L’edició d’enguany també ve caracteritzada per coincidir amb l’Aplec de l’Horta Nord, que tindrà lloc durant tot el dia al poble d’Alboraia, i on diferents associacions ofertaran un seguit de xerrades i activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here