La Societat Musical L’Artística Manisense comença les celebracions de Santa Cecília

0
61
Bankia

Com cada any, la Societat Musical L’Artística Manisense celebra la festivitat de Santa Cecília (22 de novembre), patrona de la música, amb un ampli programa d’actes lúdics i culturals.

Les activitats van començar el dissabte 6 de novembre amb el ja tradicional concurs de paelles, que va reunir més d’un centenar de socis i músics. Abans, a les 17:00 hores, havien tingut lloc les audicions de la Beca Chenoll a l’Espai Musical de la Societat Musical. Unes beques que en total reparteixen 1.100 euros entre joves músics en concepte d’ajuda a l’estudi d’ensenyaments musicals.

La programació continuarà el pròxim cap de setmana. El dissabte 13 de novembre, a les 19:30 hores, tindrà lloc la recollida dels nous músics, amb un passacarrer de la Banda Titular per la localitat. A la nit, ball de disfresses al local de la Societat.

L’Escola de Música, Dansa i Teatre també prendrà part de les celebracions de Santa Cecília, amb l’organització de la Setmana Cultural entre el 15 i el 21 de novembre. Eixe mateix dia, el diumenge 21 de novembre, se celebrarà el Concert de Santa Cecília, a càrrec de la Banda Juvenil i de l’Orquestra. L’actuació serà a les 12:00 hores a l’Auditori Germanies de Manises. En acabar, a les 14:30 hores, tindrà lloc la paella gegant al carrer Guillermo de Osma, davant de la Societat Musical.

El dissabte 27 de novembre, a les 22:30 hores, el Taller de Teatre de l’Escola representarà l’obra Camarones desesperados a l’Auditori Germanies, després de l’èxit que van aconseguir en les representacions del passat estiu.

Per tancar la programació, el diumenge 28 de novembre se celebrarà la tradicional Missa de Santa Cecília. Enguany la celebració tindrà lloc a la Parròquia Immaculat Cor de Maria a les 12:00 hores.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here