La Setmana Taurina de Silla se prolonga hasta el lunes 15 de agosto

527

Després de les festes del Santíssim Crist, la Plaça del Poble de Silla s'ha transformat amb la tradicional plaça de bous que enguany compta amb un dia més de festa. Diumenge passat va ser el punt d'eixida a la festa dels bous amb el Pregó taurí.
Totes les penyes taurines i el Club Taurí de Silla van realitzar una cercavila pel carrer València i el carrer Sant Roc per tal d’acabar entrant en la plaça de bous. Una vegada allí els presidents de Penya Caixaes, Club Taurí de Silla, Penya El Xiquet del Fanal, i Penya Esclafit van realitzar el Pregó de festes i així donar oficialment inaugurada la setmana taurina.

Dins de l'amplia quantitat d'actes cal destacar l'entrada i prova de vaques a les 14 hores pel carrer Sant Roc durant quatre dies i a partir de demà altres quatre dies pel carrer València, amb ramaderies de Tomàs Alba, Vicente Machancoses, Roberto Cordellat, i Tomàs Alba. Cal destacar la gran afluència de gent que va assistir a l'exhibició de retalladors amb sis bous dilluns passat, i no cal perdre's hui dijous a partir de les 23.45 el Concurs de bous amb les ramaderies de Àngel Roser de Godella, José Ortega d'Alfarp i Daniel Machancoses de Picassent organitzat per la Penya Caixaes.

La mateixa Penya Caixaes és la que organitza el Correbou infantil i concurs de retalleu-los per als menuts que tindrà lloc demà divendres a les 19 hores, i el Concurs de bous de les ramaderies de José Machancoses de Picassent, Javier Tárrega El Gall de Moncofa i Ramaderia Asensi d'Orba a les 23.45 hores. Després serà el bou embolat de la ramaderia José Machancoses.

El dissabte a les 23.45 hores tindrà lloc la Desencaixonada de 6 bous entre els ramaderies de José Vicente Machancoses de Picassent i Alberto Granchell de Quatretonda amb dos bous cerrils de cada ramaderia. Després, al acabar, bou embolat de José Vicente Machancoses organitzat per la Penya l'Esclafit.

El diumenge a les 23.45 se celebrarà els Jocs al Rogle: Jocs tradicionals entre 4 equips amb vaques de la ramaderia Tomàs Alba. En finalitzar, 2 bous embolats de la ramaderia Tomàs Alba organitzat per la Penya Bouera el Xiquet del Fanal.

Per a finalitzar la setmana taurina el dia 15 d'agost a la nit tindrà lloc el II Desafiament de Ramaderies entre Germans Benavent de Quatretonda i Hereus de José Arriazu d'Ablitas organitzat per la Penya Caixaes.

Silla realitza enguany la seua Setmana taurina amb bones ramaderies. En definitiva, una gran setmana d'acord amb el nivell de prestigi que gaudeix la Setmana Taurina de Silla, un nivell que a més ha aconseguit amb una trajectòria relativament curta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.