La Setmana Santa torrentina es prepara per als actes centrals del Divendres Sant i Diumenge de Resurrecció

1161

La Setmana Santa torrentina es prepara per als actes centrals. La primera cita serà la processó del silenci de Dijous Sant, amb l’única llum de les torxes i el so tènue d’un tambor i una trompeta, que obrirà camí a les 24.00 hores a la processió de la germandat del Davallament de la Creu des de la parròquia de San Luís Bertran fins a la parròquia de Montsió. A més, la germandat del Sant Sopar eixirà en processó amb el Sant Calze pels carrers de la ciutat; el pas de Jesús Natzaré serà portat a la parròquia de l’Assumpció, i la Mare de Déu dels Dolors celebrarà el seu trasllat des de l’Assumpció fins a Montsió.

La jornada de Divendres Sant comença de bon matí amb l’Encontre Dolorós al peu de la Torre, i continua amb el trasllat del Diví Costat i la Trencada de l’Hora. Ja a la nit, la processió del Sant Soterrament recorrerà els carrers de Torrent des de les 20.00 hores amb la participació de totes les germandats.

Finalment, el Diumenge de Resurrecció, Gemma Torrent, acompanyada de les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo, i els seus patges, representant Germana de Foix, es dirigiran des de Montsió cap a la plaça Major on tindrà lloc l’encontre entre el Crist Ressuscitat i la Mare de Déu, alhora que s’obrirà la carxofa fent volar milers d’al·leluies al cel de la ciutat. Este acte, que es considera el més important de la Setmana Santa torrentina i del calendari festiu de la ciutat, es podrà seguir en directe des de qualsevol racó del món gràcies a la retransmissió que l’Ajuntament de Torrent oferix a través del seu canal de Youtube i de la seua pàgina de Facebook: Ajuntament de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.