La revista oficial fallera de Torrent ‘El Granerer’ presenta la seua edició número 43

0
2 lecturas

Torrent-falles-llibret-granererUn any més les falles de Torrent han tingut una cita amb la seua historia en la presentación de la revista oficial fallera de la ciutat ‘El Granerer’, que arriba a la seua edició número 43 i que la seua primera edició data de l’any 1973.

A l’interior es recullen articles d’investigació que fan referència a la important declaració de les Falles de Torrent com Festes d’Interès Turístic Autonòmic. Entre les pàgines del Granerer hi ha un resum de l’Expedient presentat a la Conselleria de Turisme on s’analitzen els més de 100 anys d’història de les nostres falles, l’arrelament, valor cultural i tradició, així com singularitats pròpies de la festa, com el trasllat de la Verge o el succés de la Tomba de les falles en 1957.

Aquest recorregut pel patrimoni de les falles de Torrent continua amb un homenatge a la persona que ha creat la primera imatge corporativa de Junta Local Fallera (el primer escut i de la seua evolució). L’artista de Torrent Antonio Fernandez Balbuena va ser l’encarregat de dissenyar, igual que els pergamins de recompenses, els pendons ornamentals dels actes de Junta Local i els estendards. Per això, Balbuena ha estat l’encarregat de dissenyar la portada d’aquest any. Una interpretació personal del Granerer, una pintura basada en una fotografia antiga, que rememora el Torrent de les primeres falles.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí