La regidoria d'Ocupació augmenta l'oferta formativa per a persones aturades de Paiporta

703

La regidoria d'Ocupació i Comerç de Paiporta augmentarà en breu l'oferta formativa per a les persones aturades de Paiporta. El Centre de Formació Ocupacional aconseguirà l'homologació per a impartir nous cursos, dels que expedirà certificat de professionalitat, i que s'afegiran als que ja formaven part de la seua oferta. En concret, l'Ajuntament oferirà accions en els camps de l'edificació i l'obra civil, informàtica i comunicacions, i serveis socioculturals a la Comunitat.

El primer tinent d'Alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, es va reunir aquest dimarts amb la directora general del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef), Rocío Briones, per a tractar aquestes noves homologacions, i altres que arribaran en pocs mesos. Aquestes estaran relacionades amb l'àmbit agrari, com són auxiliar en vivers, jardins i centres de jardineria, instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, i activitats auxiliars en agricultura.

Per tal d'aconseguir aquestes homologacions, que arribaran en breu, la regidoria invertirà recursos, entre altres camps, en l'ampliació de l'aulari del Centre de Formació del Carrer Santa Anna amb noves aules, en concret, les que han començat a condicionar-se a l'emplaçament on s'ubicava l'antiga Escola d'Adults, al Carrer Palleter.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.