La regidoria de Participació Ciutadana disposarà vora 40 casetes per a les associacions que participen a la Gran Fira de Paterna

691

La regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Paterna, Neus Herrero, ha donat a conèixer en el dia d’avui a les associacions de la localitat la nova proposta que tant des de la regidoria de Comerç , dirigida per Carles Martí, com des de la de Participació Ciutadana s’han plantejat per tal d’unificar les dos fires més importants del municipi, la fira del comerç i la fira de les associacions, les quals enguany se celebraran de forma simultània.

Per este motiu la regidoria de Participació Ciutadana ha convocat al saló de plenaris de l’Ajuntament a totes les associacions del municipi, a la mateixa han acudit prop d’una trentena de diferents associacions de tipus festiu, cultural i veïnal. La regidora, Neus Herrero, ha donat a conèixer en esta reunió la nova ubicació que tindrà esta Gran Fira de Paterna i en la que les associacions jugaran un paper fonamental per al seu èxit.

És per esta qüestió que la regidora ha donat a conèixer que les associacions tindran al seu abast vora 40 casetes expositores per tal que les associacions de Paterna puguen mostrar i donar a conèixer les diferents activitats que realitzen. No assoles tindran opció de tindre visibilitat en la opció de les casetes ja que també, des de la regidoria que dirigeix Neus Herrero, s’ha oferit a les associacions el realitzar diferents activitats com concerts, manualitats o qualsevol tipus d’activitat que puga ser atractiu per atraure més visitants a la fira.

Per a la regidora de Participació Ciutadana, Neus Herrero, “ El canvi de lloc de la fira atraurà més visitants al aprofitar un dels punts més representatius i turístics del municipi com es l’entorn de la Torre, esta qüestió sumada a la unificació amb la fira comercial farà que les associacions de Paterna tinguen molta més visibilitat i d’aquesta forma puguen donar a conèixer millor les activitats que realitzen”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.