La Regidoria de Comerç de L’Alcúdia de Crespins continua amb els sortejos de reactivació econòmica local

20

La Regidoria de Comerç de l’Alcúdia de Crespins continua  amb els sortejos mensuals dins del Programa «Endavant amb el Comerç Local«. Aquest pla que  pretén incentivar el comerç local,  consisteix en el sorteig d’un xec-regal per valor de 30 euros, a consumir per cada agraciat o agraciada en cadascun dels establiments que s’adherisquen a la iniciativa.

El sorteig, que va començar a realitzar-se el passat mes de juny, està plantejat mitjançant temàtiques mensuals per tal d’incloure en aquesta iniciativa al nombre més gran de comerços locals interessats i d’ampliar la participació del veïnat del municipi, ja que amb cada compra a l’establiment corresponent s’obté una papereta de participació.

Aquest  mes de juliol s’ha portat  a  terme el segon sorteig sota la consigna del «mes del benestar», en el qual han participat diferents establiments del poble com les clíniques Alcusalut, Crespins, Dra.Mila, El Musell, podologia clínica dental, l’òptica Vistalia, terapiados fisioteràpia i els centres Asana i de boxa.

A més, el dilluns passat es va retransmetre el sorteig en streaming directe a través del compte oficial de Facebook de l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, per tal de fer conèixer els guanyadors i guanyadores  i possibilitar la recollida dels xecs-regal aquest dimecres  en un breu acte celebrat a l’ajuntament amb la presència d’alguns dels comerciants i de l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins  Roberto Granero . A banda, s’ha posat en marxa el nou sorteig del mes d’agost, «el mes de la llar», al qual s’han adherit comerços com la floristeria, la drogueria o la ferreteria, entre altres.

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Comerç Pedro García , aquests sortejos que s’inclouen dins del Pla Endavant prenen com a finalitat la reactivació social i econòmica del nostre poble  mitjançant la defensa del xicotet comerç davant la situació excepcional provocada per la pandèmia que necessita un impuls des de l’àmbit corporatiu per tal de reactivar i equilibrar l’economia municipal. Tot això sense deixar de prioritzar la seguretat del poble i els seus veïns i veïnes  a l’hora de realitzar les seues compres, per la qual cosa aquests dies es repartirà un cartell a cada comerç per a recordar totes les mesures higiènics sanitàries a tindre en compte.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.