La proximitat i la confiança, atributs destacats a la campnaya ‘Viu el comerç de Meliana’

570

La Regidoria de Foment Econòmic de l’Ajuntament de Meliana ha iniciat la campanya Viu el comerç de Meliana per a promocionar el comerç local. Amb ella es volen remarcar els valors de la proximitat i la confiança, la comoditat, la qualitat i els bons preus, i el valor de donar suport a un dels motors econòmics del poble.

La campanya ha suposat la renovació de les tanques de promoció de Meliana com a centre comercial de la comarca a les entrades del poble per l’avinguda Santa Maria i pel carrer Calvari, a les quals s’ha afegit una nova tanca a l’estació del metro. La novetat amb les anteriors és que ara cada una de les tanques és diferent. A més va acompanyada de cartelleria i targetes per a cada comerç, i publicitat en mitjans de comunicació comarcals.

La campanya empra fotos, realitzades pel fotògraf de Meliana Diego Márquez, de diferents botigues i espais comercials del poble, amb figurants voluntaris que fan de clients i venedors de l’Escola d’Adults i de l’Escola Municipal de Teatre. En tot el procés de disseny i realització de la campanya ha participat la MAC (l’Associació de Comerciants i Professionals de Meliana).

El regidor de l’àrea, Joan Orts, explcia: “volem conscienciar encara més de la importància de comprar als comerços locals, perquè un comerç local viu fa més poble i li dóna molta vida”. A més, el responsable indica que des del govern local s’està apostant per tots els sectors econòmics del poble: “en agricultura hem impulsat la marca Productes de l’Horta de Meliana i ben prompte donarem a conéixer una iniciativa en matèria de restauració, un altre sector molt important a Meliana”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.