La processó del Diumenge de Rams enceta els actes de la Setmana Santa de Torrent

1429

La benedicció de les palmes i la processó del Diumenge de Rams donà el tret d’eixida a les celebracions de la Setmana Santa de Torrent, Festa d’Interés Turístic Autonòmic. De bon matí, les germandats es concentraren a la parròquia Nostra Senyora de Montsió on va tindre lloc la benedicció dels rams i les palmes, símbol d’este primer acte.

Domingo de Ramos Semana Santa TorrentDesprés, al llarg de dos recorreguts, les germandats marxaren en processó fins a la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora, on enguany corresponia la celebració de la missa. El primer dels festejos, format per la meitat de les confraries, va estar presidit pels germans majors de cadascuna de les agrupacions, amb el germà major suprem, Vicent Marcilla, al capdavant. Per la seua banda, el pas de l’entrada triomfal de Jesús en Jesuralem i la Reina de l’Encontre presidiren el segon dels itineraris.

La processó del Diumenge de Rams és el primer dels grans actes de la Setmana Santa en què participa Cristina Peris González com a Reina de l’Encontre en companyia de les seues cambreres, Gloria Andreu i Irene Andreu. Així mateix, també participaren en esta primera jornada l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, amb una representació de la corporació municipal.

Domingo de Ramos Semana Santa TorrentEl Diumenge de Rams enceta una setmana d’actes i processons que culminaran el pròxim Diumenge de Resurrecció amb l’Encontre Gloriós, un dels actes més significatius de la Setmana Santa torrentina.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.