La Policía Local de Rafelbunyol amplia la plantilla amb cinc nous agents

500
Aquest matí, han prés possessió del seu càrrec 5 nous agents de la Policia Local de Rafelbunyol. Unes places que se sumen a una plantilla per a cobrir les vacants existents i reforçar la seguretat al municipi.
L'acte, desenvolupat en les instal·lacions de la Prefectura de la Policia Local, ha estat presidit per l'alcalde, Fran López, i ha comptat amb la presència de l'Inspector Cap de Rafelbunyol, Santiago Sáez, gran part de l'equip de govern i familiars dels nous agents.
"La incorporació d'aquests cinc nous agents suposa un importantíssim reforçament a l'actual plantilla de la nostra Policia Local i proporcionarà un millor servei a la ciutadania" afirma l'alcalde, qui ha recordat als agents que "la voluntat i vocació de servei públic que teniu, esperem que la poseu en pràctica amb proximitat al veïnat. Volem que qualsevol veí o veïna que vos necessite, sàpia que té una mà amiga al vostre costat".
Durant la presa de possessió cadascú dels agents ha jurat el càrrec i promés realitzar amb responsabilitat les seues funcions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.