La Policia Local de Massanassa informa els comerciants sobre la campanya de comerç segur per Nadal

0
416

Els màxims responsables de la Policia Local de Massanassa, juntament amb els regidors de Seguretat, José Iraola, i de Comerç, Begoña Nieva, mantindran una reunió amb els comerciants del municipi per traslladar-los les recomanacions de seguretat de cara a les festes de nadal, dins la campanya Comerç Segur que desenvolupa l’Ajuntament recolzada per la Policia Local.

comerc-segur-policia-local-massanassaLa campanya posa èmfasi en la vigilància policial a les zones comercials durant aquestes dates, un augment de les patrulles al carrer, control de la venda ambulant, controls puntuals en les zones de més activitat comercial i més presència en actes amb afluència de públic, com esdeveniments culturals.

Pel que fa a la seguretat personal, s’insisteix en la necessitat d’estar més vigilants i avisar la Policia Local o 112 CV davant la més mínima sospita (persones que roden per la zona, que entren al comerç sense clara intenció de comprar, etc).

En el tocant als locals, es recomana, per exemple, que les càmeres de seguretat enfoquen les portes i les caixes registradores, instal·lar mesures de seguretat físiques o electròniques en aparadors i parets, no acumular en el mateix lloc objectes de valor o molts diners, procurar estar sempre acompanyat en tancar la caixa i no informar ningú sobre els sistemes de seguretat que es tenen.

Els comerços de Massanassa rebran un fullet sobre seguretat en el qual es recullen totes aquestes recomanacions així com els telèfons de contacte en cas que es tinga lloc qualsevol incident.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here