La Pobla organitza un seguit d’actes per la Setmana del Llibre envers la figura de Roald Dahl

522

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals en el marc del seu Pla Anual de Foment de l’Hàbit lector i commemorant la Setmana del Llibre, ha programat tot un seguit de propostes envers la figura de Roald Dahl, del que enguany se celebra el centenari del seu naixement.

Charlie y la fabrica de chocolate

Les activitats s’encetaran amb la projecció de James y el melocotón gigante el divendres 8 d’abril, a les 18:30 hores a la Biblioteca Pública de la localitat. La iniciativa s’emmarca dins del Cicle de Cinema Juvenil de Roald Dahl, que es completarà el dia 15 amb la pel·lícula Fantástico Señor Fox i el dia 29 amb Charlie y la fàbrica de chocolate.

D’altra banda, l’alumnat de primària del col·legi públic Cervantes visitarà els dies 11, 18 i 19 d’abril la Biblioteca Pública per a conéixer bona part de l’obra de l’autor gràcies a l’activitat titulada “100 anys amb Roald Dahl”. Per la seua part, els xiquets i xiquetes d’Educació Infantil s’aproparan a la Biblioteca els dies 12, 25 i 28 d’abril per a gaudir amb la companyia “Los gatos con batas” de l’espectacle Contes clàssics amb ciència.

Per últim, adreçat al públic adult, el divendres 22 d’abril tindrà lloc la primera reunió del Club de Lectura. La regidoria de Cultura posa en marxa esta iniciativa amb els objectius d’incrementar el plaer de la lectura amb el fet de compartir-la amb altres persones, servir de suport i estímul per a llegir obres variades i establir un diàleg constructiu al voltant dels llibres. L’activitat està oberta a tota la ciutadania. Serà a les 19 hores a la Biblioteca Pública.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.