La Pobla organitza tallers de formació i conscienciació amb els treballadors municipals per a implantar el Pla d’Igualtat

776

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Serveis Socials, està desenvolupant un Pla d’Igualtat per tal d’afavorir la integració tots els aspectes de la vida de les dones al mateix nivell que el dels homes.

En la primera fase del projecte s’ha treballat en l’establiment d’un marc general de treball que implique a totes les àrees municipals de manera transversal, creant un document per a equilibrar les situacions en aquells aspectes en els quals les dones es troben menys afavorides. L’objectiu és permetre a totes les persones, independentment de les seues característiques, accedir als mateixos àmbits, llocs de treball i situacions familiars de forma lliure i garantint l'autodeterminació de les decisions. La implantació del Pla s’està realitzant a través de diferents tallers de formació i sensibilització per al personal de l’Ajuntament.

L’any vinent s’executarà la segona fase de la iniciativa, que contempla desenvolupar accions concretes amb els diferents sectors poblacionals. Per a dur a terme la tasca, la Pobla de Farnals comptarà amb el treball d’un agent d’igualtat, que serà contractat gràcies a una subvenció de la Diputació de València, la qual ha estat tramitada pel departament de Benestar Social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.