La Pobla de Farnals rebaixa el cost del servei de socorrisme a les platges després de fer una convocatòria oberta

0
141

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals s’ha estalviat prop de 13.000 euros durant esta temporada al servei de socorrisme de les platges de la localitat. L’adjudicació s’ha realitzat a través d’un procediment obert publicat al Butlletí Oficial de la Província, cosa que ha permés millorar el preu de la licitació així com garantir la màxima transparència al llarg de tot el procés.

socorrisme i postaAixí, el servei de socorrisme per a enguany li ha costat al municipi 57.000 euros, enfront dels 69.200 euros que li va costar la temporada passada, amb el desenvolupament de les mateixes prestacions per part de l’empresa concessionària.

Hissada de banderes

D’altra banda, l’equip de govern de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals va hissar el passat dissabte a la platja Nord la Bandera Blava atorgada per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Es tracta d’una organització privada no governamental, present en més de 40 països dels 5 continents del món, que valora l’estat del litoral en funció de criteris relatius a la qualitat de l’aigua, la neteja de la platja, els serveis sanitaris, la seguretat ciutadana, la informació que s’ofereix als visitants i el desenvolupament d’activitats d’educació ambiental.

banderes-2016-05A l’acte, presidit per l’alcalde, Enric Palanca, el regidor de Turisme, Emili Gómez, i la regidora de medi ambient, Sònia Rivilla, també es van elevar els pals dels distintius de les certificacions 9.001 de gestió de qualitat, 14.001 de gestió ambiental, 170001-2 d’accessibilitat universal i 187001:2011 de qualitat turística.

Així mateix, també oneja la bandera Qualitur, atorgada per l’Agència Valenciana de Turisme, que reconeix l’esforç realitzat pel municipi a l’hora de millorar les instal·lacions i serveis de la platja.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here