La Pobla amortitza tres dels cinc crèdits que arrossegava des de 2012

0
277

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals ha amortitzat tres crèdits dels cinc que el municipi arrossegava des de l’any 2012. L’alcalde de la localitat, Enric Palanca, ha manifestat que la devolució de les quantitats que restaven per pagar s’ha pogut efectuar “gràcies a la gestió responsable de l’equip de Govern i a la correcta planificació dels pressupostos municipals”. Amb una suma inicial que superava els 2.100.000 d’euros, el Consistori ha cancel·lat estos crèdits amb el pagament de més de 65.000 euros al llarg del 2016.

A més, també s’ha reduït de manera considerable l’import total d’altres dos crèdits que encara té contret el municipi amb entitats bancàries, amb l’amortització de més de 216.700 euros. Estos préstecs, que es van demanar l’any 2012, ascendien a més de 2.222.000 euros, dels quals queda per pagar poc més de la meitat.

Des de la Regidoria d’Economia esperen que millore l’índex d’endeutament del municipi i l’estalvi net en la liquidació del 2016, com a conseqüència de tindre tres préstecs menys. A més, la reducció de l’endeutament de la localitat permetrà que La Pobla de Farnals tinga millors possibilitats de finançament en el futur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here