La Pobla adjudica la subhasta de l’Aparthotel de la platja per 1.856.000 euros

1163

El plenari de la Corporació de la Pobla de Farnals ha adjudicat la venda forçosa en règim de subhasta del conegut com Aparthotel l’Àncora de la platja per 1.856.000 euros, amb els vots a favor dels set regidors del PSOE i de l’edil de Compromís.

L’empresa propietària de l’immoble, System Real State, disposa de 12 mesos per a presentar un projecte i obtindre la llicència d’activitat. A partir d’ahi, amb un termini màxim de dos anys,  el nou hotel haurà d’estar en funcionament.

L’Ajuntament tanca així 30 anys de conflicte al voltant de la construcció de l’edifici, que suposarà que els antics propietaris, prop de 80 persones que en el seu dia adquiriren un dels apartaments projectats, recuperen la seua inversió. El municipi també rebrà la part corresponent als drets per la propietat d’una part del terreny sobre el qual s’assenta la infraestructura, fixada en 444.518’98 euros.

“Més que els ingressos que puga obtindre l’Ajuntament amb aquesta operació, el que importa és la possibilitat econòmica que generarà la posada en marxa d’un establiment hoteler d’estes característiques, així com la nova imatge turística que assolirà la localitat en la seua primera línia de costa”, ha valorat l’alcalde, Enric Palanca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.