La Plataforma No Retallades Horta Nord convoca mobilitzacions a Albalat, Meliana i Massamagrell contra la ley Wert

0
101
Bankia

La Plataforma No Retallades Horta Nord se suma a les mobilitzacions contra la LOMQE que es duran a terme en la jornada de lluita del 20N, dia en el qual la LOMQE es debat al Senat, i que consistiran en una vaga d’estudiants i en concentracions a les places dels municipis més grans de la comarca.

La PNRHN fa de nou una crida a tota la comunitat educativa, i a tota la societat en general, perquè es mobilitze contra la LOMQE.. Per a la  Plataforma No Retallades Horta Nord, “a LOMQE suposa un retorn a l’escola franquista i un greu atemptat al dret a l’educació. En definitiva, una llei excloent, elitista i contrària als interessos de la majoria social”.

Per totes aquestes raons, la PNRHN insta a tota la ciutadania de la comarca de l’Horta Nord a participar en les concentracions que s’estan convocant a les places de les principals localitats de la comarca entre les 17 h i les 19 h, i anima l’alumant a participar activament en la vaga que hi ha convocada per al 20N en contra d’una norma que “provocarà que àmplies capes de la població, sobretot les més desafavorides, queden excloses d’una educació de qualitat i gratuïta al sevei de la formació integral de la persona”.

Les concentracions es realitzaran a les 17h en Albalat dels Sorells i a les 17, 15 en Meliana i Massamagrell.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here