La Plataforma d’Afectades per les Hipoteques recollirà signatures en Alaquàs, Aldaia i Barrio del Cristo per posar fi als desnonaments

0
92

La PAH-Plataforma d’Afectades per les Hipoteques de València juntament amb les 60 PAHs i col•lectius afins a l’Estat espanyol donem el tret d’eixida de la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) per a la dació en pagament retroactiva, la paralització dels desnonaments i el lloguer social.
La PAH vol recollir fins el 31 d’octubre 500.000 signatures a tot l’Estat. Per a facilitar la recollida de signatures, després de l’acte de presentació hi hauran taules de recollida de signatures en la Plaça de l’Ajuntament, i també en diversos barris i poblacions valencianes, alicantines i castellonenses. En la comarca de l’Horta, hi haurán taules a Alaquàs (Pl.Espanya), Aldaia (Pl.Constitució)n i a la Mancomunitat Barrio del Cristo (c/Santíssim Crist).

Segons PAH, “aquesta és una resposta propositiva, concreta i resolutiva del 99% de la ciutadania al terrible problema hipotecari que està patint una gran part de la població, amb més de 350.000 execucions hipotecàries a tot l’Estat espanyol des que començà la crisi, i una mitjana de 212 cada dia l’any 2011”.

La PAH recorda que la setmana passada va realitzar 10 concentracions antidesnonaments a Madrid, Barcelona, Castelló i Salt “però es el moment de la societat civil organitzada. Exigim un canvi de la Llei Hipotecària, perquè quedar-se sense habitatge i seguir pagant un enorme deute per a tota la vida és violència i una nova forma d’esclavitud en ple segle XXI”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.