La plantilla de Caixa Popular dona el salari d'un dia del seu salari per a projectes de cooperació

218

L’equip humà que integra Caixa Popular ha donat un dia del seu salari, una recaptació que arriba enguany a 39.195,04 euros i que es destinarà a entitats socials i ONG que treballen la cooperació al desenvolupament.

Aquesta recaptació és fruit de la campanya solidària ‘Un dia de salari’, en què els treballadors de l’entitat donen, voluntàriament, un dia del seu salari i Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

A més, s’ha obert el termini de presentació de projectes perquè puguen presentar-se totes les entitats socials, fundacions, associacions i ONG que tinguen com a objectiu millorar la vida de les persones i vulguen beneficiar-se d’aquestes ajudes. Aquestes organitzacions podran presentar la sol·licitud fins al 31 de maig a través del web de Caixa Popular: www.caixapopular.es/va/solicitud-ayudas-dia-salari.

Aquesta iniciativa la promou any rere any el Grup de Cooperació de Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l’entitat que tenen com a objectiu fomentar i difondre els valors de la solidaritat i la cooperació entre l’equip humà de la cooperativa.

“Amb aquesta iniciativa es posa de manifest el compromís dels treballadors i treballadores de Caixa Popular amb la societat valenciana i la seua coherència amb els valors de l’entitat, en què la solidaritat i la implicació amb l’entorn més pròxim forma part de la nostra manera de ser com a cooperativa”, ha afirmat María Jesús Figuerola, membre del Grup de Cooperació de Caixa Popular que ha impulsat la iniciativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.