La piscina d'Alaquàs augmenta un 22% els seus ingressos després de rebaixar el preu de les entrades

0
7 lecturas

Alaquas-piscina-municipal

La decissió de l’Ajuntament d’Alaquàs de rebaixar els preus de les entrades en un 25% i d’ampliar l’horari de la piscina d’estiu una hora més per la vesprada ha aconseguit augmentar en un 45% el nombre de persones que gaudeixen de la piscina municipal.

Després de dos mesos aplicant les noves tarifes reduïdes i amb les instal·lacions totalment reformades, s'han pogut comprovar els bons resultats que ha tingut la gestió de l'Ajuntament d'Alaquàs.

Han sigut quasi 8.000 persones més les que han visitat la piscina d'estiu entre el 14 de juny i el 15 d'agost. Aquest augment d'afluència en les instal·lacions municipals ha suposat uns beneficis per a la localitat de prop de 7.000 euros més que l'any anterior, que es reinvertiran en noves reformes d’aquests edificis. S'ha guanyat un 22% més tot i que s’han abaixat els preus, gràcies al gran nombre de persones que ha decidit apropar-se a la piscina local.

Les tarifes corrents i de dies laborables s'han reduït de 3 a 2 euros i la dels xiquets de fins a 16 anys de 2 a 1, 50 euros. L'entrada per als menors de tres anys, en canvi, és totalment gratuïta. Aquells que tenen carnet jove han vist reduït el preu de la seua entrada de 2, 40 a 2 euros, els dies laborables, i de 3, 20 a 2, 50 euros, els festius.

D’altra banda, han augmentat el nombre d’abonaments que s’han donat a persones en situació d’atur, els quals són gratuïts de dilluns a divendres. Aquesta temporada es continuen mantenint els preus establerts per a aquests tipus d’abonaments així com per als de persones majors de 65 anys, discapacitats a partir d’un 33% i pensionistes d’orfandat, viduïtat, incapacitat total, absoluta i gran invalidesa, tots ells per a residents a Alaquàs.

No obstant això, l’Ajuntament d’Alaquàs pensa continuar millorant tots els edificis i l’accessibilitat a la piscina. El pròxim mes de setembre començarà una segona fase de renovació en el Poliesportiu Bovalar, a partir de la qual es portarà a terme una reforma de l’entorn, ampliant més les zones verdes i de jardí. Actualment, també s’està treballant en l’aplicació per a l’any que ve de les entrades reduïdes i nocturnes, amb les quals es pagarà un preu inferior per mitja jornada.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí