La pintora local Mª Àngels Civera inaugura l’exposició ‘2x2’ a la Casa de Cultura de Rafelbunyol

1008

Ahir diumenge, 2 d’abril, es va inaugurar l'exposició 2x2 de la pintora local Mª Àngels Civera que estarà exposada en la Casa de la Cultura de Rafelbunyol fins al 9 d'abril.

Es tracta de la primera exposició en solitari que realitza aquesta artista, però no la primera de la seua trajectòria professional, ja que Mª Àngels ha exposat la seua obra en més de 10 ocasions dins de les exposicions grupals del Taller de Pintura Local Núvols en l'Àtic del que és membre des de 2005.

“De menuda sempre admirava els que no sabien pintar i jo em deia que no sabia, que no podia. El meu primer contacte amb la pintura naix a partir d’un divertit joc en un taller, i en ell m’aconsellen que comence a pintar i em diuen que el que jo realment vull és pintar, pintar u pintar. Malgrat intentar-ho, en un primer moment, ho vaig deixar pendent per a més endavant. Finalment, al taller de dibuix i pintura de Rafelbunyol amb Josep Llopis com a mentor, començà el meu desig”, explica la pintora.

Aquesta mostra és el resultat d’un procés lent de descobrir i d’acceptar la seua creativitat. En ella plasma el seu procés d’aprenentatge, i ens mostra el seu descobriment, documentació i experimentació de les diferents tècniques, textures, materials i colors. Una evolució que queda patent en els seus llenços i que segons la pròpia autora “té com objectiu mostrar-vos i compartir una vivència”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.