La PAH demana al cap de llista d'Ara en Comú per València que defense a Madrid les seues reivindicacions

582

PAH-Sixto-Perez-Garijo-reunion

El candidat per al Congrés d'Ara en Comú-Unitat Popular , Ricardo Sixto, i la diputada provincial d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, s’han reunit aquest matí en una representació de la PAH abans de la concentració davant les Corts 

La PAH ha traslladat les propostes que porten tant per al Govern Valencià com per a l’estatal i ha anunciat la seua intenció de que totes les organitzacions polítiques signen abans del 3 de desembre el document amb les propostes.

El candidat i la diputada s’han compromès en la defensa del programa traslladat per la PAH, qüestió que ja està inclosa en el seu programa, sobre tot, pel que respecta a la modificació de la llei estatal.

Altres qüestions tracatades a la reunión han sigut la preocupació i la necessitat d’ajudes emergents contra la pobresa energètica. Sixto ha insistit, en que “la urgència en aquests moments és donar resposta immediata a les situacions de pobresa energètica que estan patint ara. Un sistema tan pervers on les empreses tarifàries han carregat a l’estat i als consumidors amb el dèficit tarifari, mentre s’anaven lucrant”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.