La número 3 de Compromís per Alaquàs renúncia al seu acta per incompatibilitat laboral

0
153

A les primàries obertes de Compromís, els veïns d’Alaquàs van col·locar Violeta García en el lloc número 3 de la llista i els resultats electorals van donar a la coalició tres regidors a l’Ajuntament. Tot i així, García ha anunciat la seua renúncia al acta de regidora per incompatibilitat laboral

La setmana passada va presentar a la Junta Electoral la seua renúncia com a regidora degut a que es treballadora de l’empresa pública municipal Alem pel que es crea una incompatibilitat amb el càrrec de regidora, ja que no es pot ser representant en el mateix Ajuntament que es treballa, per la qual cosa havia de triar entre la regidoria o el seu lloc de treball.

“Malauradament, en la regidoria només percebria l’assignació d’assistència a plenaris, la qual és prou simbòlica i no em permet mantenir-me, ja que com sabreu, estic emancipada”, ha declarat la candidata qui ha afegit que seguirà formant part de l’equip que és Compromís. Per tant, entrarà com a regidor de l’Ajuntament el número 4 de la llista, Bru Ponç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.