La nova línia d'autobus que unirà els pobles recentment adscrits a La Fe començarà a funcionar el 12 de gener

2509

Valencia-hospital-feDes del primer dia de gener de 2015, 82.000 veïns d'Albal, Alcàsser, Beniparrell, Catarroja, Massanassa i Silla han deixat d'estar adscrits al Departament València Peset i han passat a dependre del Departament València La Fe. Tot i així, la nova línia de bus que haurà d'apropar els pacients a la nova Fe no començarà a funcionar fins el dia 12 de gener.

Com ja va informar la Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General d'Ordenació, Avaluació, Investigació, Qualitat i Atenció al Pacient, s’ha dut a terme una modificació del mapa sanitari de la Comunitat Valenciana.

De la mateixa manera que l'hospital deixa de ser el Peset i passa a ser La Fe, per a aquests veïns les consultes externes deixen d'atendre's en els centres d'especialitats dependents de l'Hospital Doctor Peset i s'assistiran directament en les torres de consultes externes de l'Hospital La Fe.

No obstant això, s'ha previst que, de moment, tots aquells pacients que tinguen cita per a la revisió del seu procés en l'Hospital Doctor Peset o en el centre d'especialitats dependent d'aquest departament, continuen sent atesos allí fins que els donen l'alta. Per tant, els pacients hauran de seguir amb les seues cites previstes tret que se'ls avise del canvi per telèfon o carta. Els pacients que hagen de ser citats per a una primera visita ja seran remesos a l'Hospital La Fe.

Aquesta modificació s'ha dut a terme per donar resposta, tant a les necessitats detectades pels ciutadans com a les necessitats de reorganització de diverses zones bàsiques de salut del Departament València Peset.

La nova línia regular del nou hospital La Fe, començarà el pròxim 12 de gener i partirà des de Silla fins a València.

1 Comentario

  1. Lo haceis todo menos pagar el total , de las ayudas de las ayudas
    de vivienda del ejercicio 2011.
    Mis hijos ,ni navidades ,ni reyes.
    Os va a pesar y mucho, gobierno del PP, ladrones y incompetentes

    "amunt podemos"

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.