La nova alcaldessa d'Alaquàs visita els centres educatius municipals com a mostra de la seua aposta per l'educació

382

Alaquàs-alcaldesa-colegios La recent elegida alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha volgut encetar hui dilluns la nova legislatura visitant els centres educatius de competència municipal així com els diferents departaments de l’Ajuntament com a mostra de la seua aposta per l’educació i els serveis públics.

La primera edil ha destacat que afronta la nova legislatura municipal amb “responsabilitat i ganes de continuar treballant per Alaquàs” i ha assegurat que la seua primera visita havia d’estar centrada en els centres educatius i els departaments municipals com a senya de la seua aposta per les polítiques públiques i de qualitat.

Elvira García Campos, acompanyada dels Regidors Juan Antonio Oñate i Antonio Saura, ha iniciat el recorregut visitant l’Escola Municipal Infantil L’Alqueria. Allí ha agraït els treballadors municipals la seua tasca diària i els ha posat com a exemple de centre educatiu.

A continuació s’ha desplaçat al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor, ubicada al Castell d’Alaquàs, on a més de felicitar el professorat ha conversat amb l’alumnat i s’ha mostrat orgullosa de l’àmplia oferta educativa que s’ofereix a aquest centre on es formen més de 1000 veïns i veïnes.

La tercera visita s’ha produït al Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí. Allí ha visitat les instal·lacions i s’ha compromès a continuar treballant i reivindicant més cursos de formació i d’inserció laboral per als veïns i veïnes.

A continuació ha visitat cadascun dels departaments municipals de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’agrair els treballadors municipals el seu compromís de servei públic i el seu treball i tasca diària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.