La no renovació del conveni amb FGV deixa als pensionistes i jubilats de Massamagrell sense abonament anual

744
Els pensionistes i jubilats de Massamagrell ja no poden utilitzar desde el passat 1 de maig el seu abonament anual de MetroValència ja que l’Ajuntament de Massamagrell no ha subscrit un nou conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
estacion metro MassamagrellEl darrer conveni va ser signat el 20 d’abril de 2017 i tenia una vigència de 4 anys, és a dir, va finalitzar el passat 30 d’abril de 2021. La no renovació del conveni o la signatura d'uno de nou ha provocat que ara els pensionistes i jubilats de Massaamagrell es queden sense el abonament anual.
El portaveu de Compromís per Massamagrell, Pep Galarza, s’ha mostrat indignat amb aquesta situació, “és absolutament inadmissible que el govern del PSOE demostren tan poca sensibilitat per la nostra gent major. Una vegada més es veu la falta de gestió que ara mateix hi ha a l’Ajuntament de Massamagrell. Exigim al govern municipal una solució urgent perquè els jubilats i pensionistes puguen tornar a viatjar com fins ara”.

FGV renovà fa un any els convenis per la pandèmia

FGV ha recordat que fa un any la Generalitat va prorrogar automàticament, mentre dure l’estat d’alarma declarat per l’emergència sanitària, els convenis subscrits per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amb ajuntaments de la província de València per al foment del transport públic entre diferents col•lectius per la xarxa de Metrovalencia.
Aquesta situació es fonamenta en el fet que els ajuntaments als quals els corresponia renovar el conveni subscrit amb FGV, majoritàriament per a jubilats i pensionistes, no estan podent facilitar les dades actualitzades dels seus beneficiats, per este motiu la regulació es produirà una vegada haja conclòs l’estat d’alarma.
Els convenis renovats fa un any afectaven a més de 8.000 persones dels municipis de Manises, Alboraia, Mislata, Godella, Massamagrell, Riba-roja de Túria, Museros, L’Eliana, Foios, Emperador, Meliana, Moncada, Albalat dels Sorells, La Pobla de Farnals, Almàssera, Paterna, Rocafort, Alfara del Patriarca i Rafelbunyol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.