La nit d’albades ompli de gom a gom la Plaça del Poble

0
58

De gom a gom va trobar-se anit la Plaça del Poble. Amb un ambient totalment festiu i sense una cadira lliure, molta gent esperava aspectant l’actuació de la reconeguda actriu i cantant de L’Alqueria Blanca, Carme Juan “Blanca” que va fer al voltant de les onze y mitja la seua entrada triomfal amb la cançó capçalera d’aquesta sèrie de la televisió valenciana. Va a interpretar un repertori de cançons melòdiques i després de la seua actuació molta gent es va apropar per saludar-la, fer-se una foto amb ella i firmar el seu disc.
La segona part de la nit va ser molt aplaudida per el públic. L’actuació del grup d’albades Va de Cant, amb la dolçaina i tabalet va homenatjar anit a la pregonera Maite Alberola, a les cambreres del Crist Vivi Luque i Tamara Fernández i a les nostres tradicions com el ball del Porrots o el Cant de la Carxofa. Al final de l’actuació també es va intercalar les albades amb els romanços valencians.

Hui, també de segur s’omplirà la plaça amb l’actuació dels artistes locals. Una nit que sempre agrada molt als veïns i veïnes que ixen aquests dies a compartir sopars i nits a la fresca amb familiars i amics. Marian, Salva, Betty, Sergio i Jose Alejandro són els cantants que a partir de les onze de la nit pujaran a l’escenari per a interpretar cinc cançons cadascú.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.