La Mancomunitat renova el seu pacte amb el Servef

184

En l’any 2000, la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud fou pionera a la Comunitat Valenciana en signar per primera vegada un pacte territorial per a fomentar l’ocupació entre el SERVEF amb l’objectiu de potenciar la inserció laboral entre les persones aturades. Ahir, la seu de la Direcció General del Servef va ser l’escenari on es va rubricar, un any més, el pacte per l’ocupació.
En l’acte de signatura del conveni que inclou accions a desenvolupar fins l’any 2011 estigueren presents: la presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud i alcaldessa d’Aldaia, Empar Navarro, que va rubricar el document amb el secretari autonòmic de treball, Luis Dobón. Altres presidents de diferents mancomunitats de la Comunitat Valenciana també signaren el mateix conveni que els permetrà treballar en les seues entitats respectives.

En esta ocasió, conscients tots els agents socials del temps de resecció, la peculiaritat de la signatura ve marcada pel fet simbòlic d’haver-ho signat junt a la patronal i també junt a la resta de pactes territorials de la Comunitat Valencia per aconseguir així potenciar més i millor el treball conjunt d’un instrument tan important per potenciar l’ocupació i inserció de les persones en el món laboral, especialment, per conèixer la realitat de cada empresariat i cada tipus d’indústria del territori valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.